Reserveer vrijblijvend een proefles!                           Volg ons op:

we leiden je rond,  de docent geeft je
vooraf wat informatie en ervaar...

Na de les gratis kopje thee!
Yoga Studio Jnana
Industriestraat 30, 2624 BB Delft
06-53563766 / 06-48343202
Mail ons

Privé parkeerplaatsen voor de deur
en een overdekte fietsenstalling
S T E P H A N I E   S T U N N E N B E R G

Vanaf 1 december 2017 is Stéphanie werkzaam in yogastudio Jnana als massage therapeut, HSP coach en yogadocent.

In 2010 kwam zij in aanraking met yoga vanwege rugklachten. Tijdens de lessen kwam ze er achter dat yoga ook een positieve werking heeft op haar 'altijd druk met van alles in haar hoofd'. Al gaande weg rolde Stéphanie in het docentschap en kwam zij in aanraking met het geven van massages. Zij word erg blij van het ontspannen gezicht van iemand die zij zojuist gemasseerd heeft. In haar dagelijkse leven is zij werkzaam bij een zorginstelling.
De opleiding HSP coach heeft veel raakvlakken met haar werk als hulpverlener, zoals het ook op allerlei terreinen aansluit bij het lesgeven en het masseren. Voor haar was dit dan ook een welhaast logische stap. Zij kijk er naar uit iedereen te ontmoeten!
Stoelmassage

Een stoelmassage is een korte massage waarbij verschillende drukpunten worden gemasseerd en geactiveerd.
De massage wordt op een speciaal daarvoor ontworpen stoel gegeven. Tijdens de massage worden nek, schouder, rug, armen en handen gemasseerd. De massage zorgt voor rust in het lichaam, ontspanning van spieren en een betere doorbloeding. Hierdoor voel je je ontspannen en verfrist met nieuwe energie. Dit alles wordt op de kleding gedaan.
Indiase hoofd-nek-gezichtsmassage

Bij deze massage worden de nek, schouders, rug, hoofd en gelaat dertig minuten lang gemasseerd. Erg prettig waanneer je last hebt van slaapproblemen, hoofdpijn of