N I E U W S

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en overige berichten, meld je dan aan voor de nieuwsbrief. De nieuwsbrief wordt 1 à 2 keer per maand verstuurd. Vermeld je voor- en achternaam en je e-mailadres waarop je deze wilt ontvangen AANMELDEN
Reserveer vrijblijvend een proefles!                           Volg ons op:

we leiden je rond,  de docent geeft je
vooraf wat informatie en ervaar...

Na de les gratis kopje thee!
Yoga Studio Jnana
Industriestraat 30, 2624 BB Delft
06-53563766 / 06-48343202
Mail ons

Privé parkeerplaatsen voor de deur
en een overdekte fietsenstalling
S A M E N W E R K I N G   M E T  S P O R T S A R T

per 1 juli 2017 hebben Yoga Studio Jnana en Club Sportsart Fitness hun krachten gebundeld om meer draagvlak in de breedte te creëren. Een kruisbestuiving van beide buren is dus een feit. Yoga, pilates, meditatie en massage als basis aan de ene kant en fitness, spinning, bootcamp en zumba aan de andere kant. De twee bedrijven zullen elkaar ook regelmatig over en weer promoten, zodat hun eigen leden kennis kunnen maken met de mogelijkheden bij de buren. Er is ook een voordelige combi-pas te verkrijgen. Zie de prijzen op de pagina Lesrooster.
B E D R I J F S U I T J E

Op zoek naar een leuk idee voor een bedrijfsuitje of  vrijgezellen feest? Yoga Studio Jnana en SportsArt) kunnen een leuke dag verzorgen met diverse onderdelen, zoals yoga, pilates, fitness, Zumba, spinning, (stoel)massage en/of (klank)meditatie. Ook in meerdere zalen/locaties tegelijk. Zodat het voor alle deelnemers aantrekkelijk is. Daarna nog even relaxen onder het genot van koffie, thee met wat lekkers. Informeer naar de mogelijkheden via email of telefonisch met Ron (06-53563766) of Vincent (015-2566222)S P E C I A L E   15,-  A C T I E  

Iedereen die op zoek is naar geschikte yoga- en/of pilateslessen kan voor slechts 15 euro een hele week lang alle lessen 'uitproberen' (muv de cursussen). Bij aanmelding krijg je een speciale 'gast' leskaart die een hele week geldig is. Op deze manier kan je voor jezelf ontdekken welke lessen er bij je passen. Laat je voorlichten en proef de sfeer bij Yoga Studio Jnana. Je kan beginnen wanneer je maar wilt.

AANMELDENE H B O

De EHBO organisatie welke de cursussen verzorgt in ons pand is Livis. Op hun website kan je je aanmelden voor de cursussen.
M E D I T A T I E

Wil je wat dieper gaan in meditatie door meer tijd te nemen en je twee en een half uur bezig te houden met loop- en zitmeditatie en meditatief bewegen? Kom dan naar de workshop op zondag 12 november olv Ineke van der Lucht van 10.00 tot 12.30 uur. Hier wordt je de gelegenheid geboden om in stilte te zijn, maar ook om ervaringen uit te wisselen als je daar behoefte aan hebt. Een nieuwe toevoeging zal zijn dat we gezamenlijk mantra's zingen onder begeleiding van het harmonium. Je kunt meezingen of luisteren en zo het plezier en het verstillende effect ervaren van de mantra. Kosten: 25,- (incl.thee)


V E G E T A R I S C H !   W A T   E E T   J E   D A N ?

Gezond koken en eten hoeft niet moeilijk te zijn. Leer hoe je op een eenvoudige manier volwaardig vega/vegan kan koken. Op vrijdag 8 december (15:30-19:00) en zaterdag 16 december (11:00-14:00) geeft Jeanet Siddhi een workshop vegetarisch koken. Op 8 december voor een diner en op 16 december voor een lunch. Een workshop voor een vegetarisch ontbijt volgt zsm.
Kosten diner workshop: 55,- (incl. bereiden, eten en recepten)
Kosten lunch workshop: 50,- (incl. bereiden, eten en recepten)
Beide workshops 95,-

Aanmelden gewenst ivm maximaal aantal deelnemersG E E N   N I E U W S B R I E F   O N T V A N G E N ?

Per maand wordt 1 a 2 keer een nieuwsbrief verzonden. Laat het even weten wanneer u door een technische fout toch geen nieuwsbrief onvangt ondanks dat u zich hiervoor heeft aangemeld. Graag een bericht naar Ron.


N I E U W E   Y O G A   D O C E N T E N

Stéphanie Stunnenberg, Ghislaine Albina (stage)  en Dimitri Shmakov zijn als nieuwe (inval)docenten aan het team van Yoga Studio Jnana toegevoegd. Op de docentenpagina is meer informatie te lezen.
V E G E T A R IS C H E   C H I N E E S (TIP)

Alle gerechten van Chinees restaurant 'De Oude Plek' in Rotterdam  zijn allemaal zonder vlees en vis bereid. De maaltijden bevatten alleen de beste natuurprodukten en vleesvervangers. De originele Chinese maaltijden, zoals Babi pangang en saté zijn niet van echt te onderscheiden en zijn een traktatie voor diegene die vegetariër of veganist zijn en toch willen 'chinezen'. Deze regelrechte aanrader en tevens 'stamkroeg' van Ron & Jeanet Siddhi is te vinden in de Pliniusstraat 18 in Rotterdam Lombardijen. De zeer lieve gastvrouw Lin zal jullie een hartelijk welkom heten. Reserveren kan 010-4327420 en meer info op hun website.