N I E U W S

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en overige berichten, meld je dan aan voor de nieuwsbrief. De nieuwsbrief wordt 1 à 2 keer per maand verstuurd. Vermeld je voor- en achternaam en je e-mailadres waarop je deze wilt ontvangen AANMELDEN
Reserveer vrijblijvend een proefles!                           Volg ons op:

we leiden je rond,  de docent geeft je
vooraf wat informatie en ervaar...

Na de les gratis kopje thee!
Yoga Studio Jnana
Industriestraat 30, 2624 BB Delft
06-53563766 / 06-48343202
Mail ons

Privé parkeerplaatsen voor de deur
en een overdekte fietsenstalling
S P E C I A L E   15,-  A C T I E  

Iedereen die op zoek is naar geschikte yoga- en/of pilateslessen kan voor slechts 15 euro een hele week lang alle lessen 'uitproberen' (muv de cursussen). Bij aanmelding krijg je een speciale 'gast' leskaart die een hele week geldig is. Op deze manier kan je voor jezelf ontdekken welke lessen er bij je passen. Laat je voorlichten en proef de sfeer bij Yoga Studio Jnana. Je kan beginnen wanneer je maar wilt.

AANMELDEN
T H E R A P E U T E N

Vanaf februari starten enkele nieuwe therapeuten hun praktijk bij Yoga Studio Jnana. Dr.Judith Aartsma is iedereen wel bekend en is alleen op afspraak enkele data in de kleine praktijkruimte. Nieuw zijn Susan Behari met haar Ayurvedische massagepraktijk op woensdag, ook in de kleine praktijkruimte en Mieke van der Marel is met haar Kinesiologie praktijk permanent aanwezig in de grote praktijkruimte van Maandag tot zaterdag. Andere therapeuten die ook geinteresseerd zijn om een dag praktijk te houden, kunnen met Ron contact opnemen (06-53563766)
E H B O  

Meer informatie over de EHBO cursussen bij Yoga studio Jnana is te vinden op de website van Livis.
A S H T A N G A   O P   Z O N D A G

Dynamisch, krachtig, zuiverend, opzwepend en precies Yoga is zweverig? Iets voor theelepelvrouwtjes en India-types? Als er een yogavorm is die korte metten maakt met de vooroordelen, is het Ashtanga Yoga. Want dynamischer kan het niet. De yogales maakt topfit, energiek en levenslustig. Door middel van vinyasas en de ujjayi ademing verbind je de Ashtanga-oefeningen met elkaar en die laatste warmt ook het lichaam op en verdrijft zo alle gifstoffen.

In Ashtanga Yoga komen er verschillende technieken samen. Dat maakt het tot een complexe yogavorm en die doe je er niet eventjes bij. Ashtanga Yoga is kicken en dat blijft het, ook al beoefen je deze stijl voor het tiende jaar. De oefeningen blijven je uitdagen: wie eenmaal aan Ashtanga Yoga begint, stapt een levenslang avontuur binnen.

Hoe ziet de les eruit? Ashtanga Yoga is meditatie in beweging. Het is een dynamische flow van uitdagende houdingen en bewegingen die je zonder stoppen uitvoert. Bij Dmitri beoefen je de half primary series ook aangepast voor beginner. Deze serie is een mooie aanvulling op je sporttraining. Je traint spieren in alle richtingen, wat belangrijk is in diverse sporten, zoals hardlopen, wielrennen, surfen en voetbal.Het maakt spieren sterker en soepeler en verbetert de doorbloeding. Naast core-stability training, bevat de les vee
l staande yogahoudingen en enkele zittende en liggende houdingen uit diverse yogastromingen als power, vinyasa, Ashtanga.

Docent is Dimitri Schmakov en inschrijven is gewenst. De wekelijkse lessen van 16:00-17:15 uur start zondag 8 april en gaat door als er voldoende aanmeldingen zijn. De kosten zijn 12,50 of op vertoon geldige leskaart/10-rittenkaart.

Inschrijven
M I N D F U L N E S S   T R A I N I N G
Begin april start Martijn Duijts een Mindfulness training MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) bij Jnana in Delft op dinsdag(en) van 19:30 tot 22:00 uur.
Voor wie is de training bedoeld?
De training is voor iedere volwassene geschikt die in zijn of haar eigen tempo wil werken aan persoonlijke ontwikkeling en welzijn. Maar ook als je vragen hebt die gaan over de druk(te) die je ervaart in het dagelijks leven en je meer wil genieten. Een verstoorde werk -privé balans waarbij ‘werk’ ook de zorg voor het huishouden en kinderen mag zijn. Wanneer je stress wil voorkomen of minder wilt piekeren. Of wanneer je merkt dat je minder focus hebt en minder effectief op je werk bent dan je zou willen.
Wat gaan we doen tijdens deze training?
De training zelf bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2,5 uur en een stiltedag op zaterdag 26 mei (inclusief lunch). Ook krijg je audiobestanden om thuis mee te oefenen en een werkboek.
Tijdens de training ga je tijdens de bijeenkomsten en thuis werken aan het ontwikkelen van opmerkzame aandacht om bewuster aanwezig te zijn in dit moment. Om deze vaardigheid te ontwikkelen maak je gebruik van Mindfulness technieken zoals zit- en loopmeditatie, bewegen met aandacht en de body scan (een liggende aandachtsoefening). Dit alles wordt ondersteund door praktisch toepasbare theorie.
Tijdens de bijeenkomsten worden de ervaringen bij het oefenen uitgebreid besproken.
Data
3, 10 en 17 april, 1, 15, 22, 26 en 29 mei, 12 juni. (19:30-22:00 muv 26 mei van 10:00-16:00)
Wat kost het?
De kosten van deze training bedragen maximaal € 225,-. Let op! Dit is een eenmalig gereduceerd tarief.
Wie begeleidt de training?
Ik heb een afgeronde HBO opleiding (HEAO) en inmiddels al meer dan 15 jaar werkzaam als consultant in de non-profit sector. Ruim 6 jaar geleden ben ik zelf in aanraking gekomen met Mindfulness.
En na het volgen van trainingen als deelnemer nooit meer opgehouden met de beoefening en het toepassen van opmerkzame aandacht in mijn dagelijks leven. Op dit moment ben ik in opleiding tot Mindfulness trainer bij het Instituut voor Mindfulness (IvM).
Contact
Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact op met Martijn Duijts 06-54913295 (op werkdagen graag s'avonds tussen 19.00 en 21.00 uur). Mocht je je direct willen aanmelden dan graag per e-mail.
D E T O X   W O R K S H O P

Zondag 8 en 15 april geeft dr.Judith Aartsma een workshop Detox van 14:00-16:00 uur. Meer info volgt.P A A S W E E K E N D

In verband met het paasweekend op zondag 1 en maandag 2 april is Yoga Studio Jnana gesloten.