N I E U W S

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en overige berichten, meld je dan aan voor de nieuwsbrief. De nieuwsbrief wordt 1 à 2 keer per maand verstuurd. Vermeld je voor- en achternaam en je e-mailadres waarop je deze wilt ontvangen AANMELDEN
Reserveer vrijblijvend een proefles!                           Volg ons op:

we leiden je rond,  de docent geeft je
vooraf wat informatie en ervaar...

Na de les gratis kopje thee!
Yoga Studio Jnana
Industriestraat 30, 2624 BB Delft
06-53563766 / 06-48343202
Mail ons

Privé parkeerplaatsen voor de deur
en een overdekte fietsenstalling
S P E C I A L E   15,-  A C T I E  

Iedereen die op zoek is naar geschikte yoga- en/of pilateslessen kan voor slechts 15 euro een hele week lang alle lessen 'uitproberen' (muv de cursussen). Bij aanmelding krijg je een speciale 'gast' leskaart die een hele week geldig is. Op deze manier kan je voor jezelf ontdekken welke lessen er bij je passen. Laat je voorlichten en proef de sfeer bij Yoga Studio Jnana. Je kan beginnen wanneer je maar wilt.

AANMELDEN
E H B O  

Meer informatie over de EHBO cursussen bij Yoga studio Jnana is te vinden op de website van Livis.S A I  B A B A  

Er zijn verschillende centra, groepen en mandirs waar men bij elkaar komt om te zingen, studiekringen te houden en voor de verschillende (dienstverlenings)activiteiten. Bhajandienst in Yoga Studio Jnana: derde of vierde zondag van de maand om 10.30 uur. Meer informatie op de website van Sathya Sai.
V O O R J A A R S W O R K S H O P

Op zaterdag 26 mei geven Anne-Door de Jong en Marjan Lantinga van 15.00 tot 17.00 een voorjaarsworkshop. Het voorjaar brengt verandering in de natuur; er ontstaat nieuw leven. 's Winters keren we wat meer naar binnen en in het voorjaar voelen we ons meer energiek.

In deze workshop staat centraal het beleven van overgangen van de natuur en het leven. Aansluitend een toepasselijk en mooi ritueel en we drinken na afloop thee met wat lekkers. We hopen je te zien op zaterdag 26 mei van 15.00 - 17.00 uur. Kosten 20,- en 15,- voor leden met een geldige leskaart.

AANMELDEN