M A S S A G E S 

Heb je een gespannen en druk leven en ben je op zoek naar een andere manier van ontspanning? Ervaar dan de weldaad van een ontspannende en stress verminderende massage door één van onze massage therapeuten. Massage werkt preventief, maar ook helend na een blessure, bevalling of ziekte. Een massage kan stimulerend zijn, maar ook ontspannend werken.
De prijzen zijn inclusief BTW en kunnen contant of via bank overdracht met een App worden afgerekend na de behandeling. Voor afspraken welke niet binnen 24 uur worden afgemeld zijn wij genoodzaakt deze volledig in rekening te brengen.
MASSAGE RESERVEREN
R E N AT A   V A N   D O O R N

Sinds begin 2017 ben ik eigenaar van mijn praktijk Reset Your Body waar ik massagetherapie en voedingsadvies geef. Door het bewandelen van verschillende paden in mijn leven kwam er voor mij de mogelijkheid om een massage opleiding te volgen. Hierdoor heb ik ontdekt hoe mooi en fijn het is om andere mensen een massage te mogen geven. Zo ben ik mij door blijven ontwikkelen op verschillende massagegebieden en wil nog meer ontdekken.
Naast mijn eigen praktijk masseer ik met een groep massagetherapeuten ouders van zeer ernstig zieke kinderen in het Ronald MC Donaldhuis. De resultaten van de aanraking van de massages leveren zulke mooie resultaten op dat ik dit het een eer vind dat ik deze bijdrage mag leveren.

Mijn werktijden in de praktijk van Jnana zijn:
Zaterdag 09:00-17:00 uur
Renata van Doorn 06-41539811
Lichaamsmassage 30 min 35,-
Lichaamsmassage 60 min 50,-
Indiase hoofdmassage
Indiase hfdmas.+lich. mas
Stoelmassage 20 min 22,50
Klachtenbehandeling 30 min 35,-
Manuele wervelcorrectie 30 min 35,-
Manuele wervelcorrectie 40 min 39,50
Zwangerschapsmassage 60 min 50,-
Deep Tissue Massage
Een Deep Tissue Massage is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. Door middel van langzame, diepe massagetechnieken met veel aandacht voor de spieren wordt de ‘energiestroom’ verbeterd. Zo vloeit alle stress en spanning weg.

Indiase hoofdmassage (te boeken vanaf juli 2017)
De massage heeft een positief effect op de huid, gezichtsspieren, bindweefsel en lymfestelsel. Ook zorgt deze massage voor een heerlijke diepe ontspanning van: gezicht, hoofd, hals, nek, lichaam en geest. Klachten zoals stress, spanningshoofdpijn, gespannen ogen en slapeloosheid worden aanzienlijk verminderd.

Specialisatie-massage (klachtenbehandeling)
Door het extreem aantal toenemende rugklachten, en dan met name het bovenste gedeelte van de rug. Ook wel de stressspieren genoemd, ben ik mijzelf gaan specialiseren op dit gedeelte van de rug. (Onderkant schouderblad tot schedelrand). Hoofdpijn(vooral schedelrand), brandend gevoel tussen de schouderbladen, Pijn boven en op de schouderbladen,         tinteling in de armen en vingers, vermoeiend gevoel door corrigerende houding(opgetrokken schouders). Door een krachtige en efficiënte aanpak ben ik in staat om in korte tijd, goede resultaten te behalen.
Een ontspannen cadeau

In de praktijk heb ik cadeaubonnen, deze kunt u mooi laten inpakken. Zodat u iemand kunt verrassen met een mooi en ontspannen cadeau! Het bedrag van deze bon bepaalt u zelf.

De cadeaubon bestellen kan via de e-mail, telefonisch of bij mij persoonlijk op de zaterdagen als ik aanwezig ben bij Yoga Studio Jnana.
Reserveer vrijblijvend een proefles!                           Volg ons op:

we leiden je rond,  de docent geeft je
vooraf wat informatie en ervaar...

Na de les gratis kopje thee!
Yoga Studio Jnana
Industriestraat 30, 2624 BB Delft
06-53563766 / 06-48343202
Mail ons

Privé parkeerplaatsen voor de deur
en een overdekte fietsenstalling
Stoelmassage
Stoelmassage is gebaseerd op acupressuur. Deze massagevorm is vooral ontwikkeld ter preventie. Door het behandelen van specifieke drukpunten op energiebanen die door het lichaam lopen, worden alle lichamelijke functies gestimuleerd. Geblokkeerde energie kan weer doorstromen en de bloedsomloop wordt optimaal gestimuleerd.

Manuele wervelcorrecties
Bij iedere wervel die niet goed zit kunnen er lichamelijke klachten ontstaan van diverse aard. Een correctie kan hierbij uitkomst bieden. Bij manuele wervelcorrecties worden alle wervels nagelopen en gecorrigeerd indien nodig. Ook bekkenscheefstand kan worden gecorrigeerd en behandeld.

Zwangerschapsmassage