Z W A N G E R S C H A P S Y O G A (also english spoken)

De Zwangerschapsyoga lessen bestaan net als alle andere yoga lessen uit asana's, adem- en ontspanningsoefeningen. In de lessen leren je wat ontspanning, concentratie en kracht betekenen mbt. je zwangerschap en de bevalling. Je kan met de lessen al starten wanneer je 14 weken zwanger bent en je kan blijven meedoen tot aan de bevalling.

In deze doorlopende cursus worden ook de partners vanaf het begin bij de zwangerschap betrokken door elke laatste les van de maand mee te doen. De partners leren hoe zij op een praktische manier jou tijdens de zwangerschap en bevalling kunnen ondersteunen door middel van massages en ontspanningsoefeningen. In de partnerlessen wordt er ook aandacht besteed aan diverse houdingen om weeŽn op te vangen, baarhoudingen, perstechnieken, het bekken en de bekkenbodem.


De docenten zijn zeer ervaren en afgestudeerd aan de Saswitha Opleiding voor Yoga & Wijsbegeerte, waar Jeanet Siddhi tevens docent zwangerschapsyoga is. Ben je nieuwsgierig? Je kan altijd een proefles volgen. Bel Jeanet Siddhi  (06-48343202) of stuur een mailtje voor meer informatie.
K O S T E N

Ä 45,- per maand gebaseerd op 4 lessen per maand, 1x per week (inclusief 1x partnerles)
Ä 65,- per maand gebaseerd op 7 lessen per maand, 2x per week (inclusief 1x partnerles)

Betaling geschiedt dmv automatische incasso tot de uitgerekende maand. In de uitgerekende maand stopt de incasso en mag je Ä 12,50 contant per les betalen. De kosten voor een losse partnerles zijn Ä 17,50


Z I E K T E K O S T E N V E R Z E K E R I N G

Zowel Jeanet Siddhi als Yoga Studio Jnana hebben een AGB code en staan daarmee landelijk geregistreerd bij de zorgverzekeraars alszijnde zorgaanbieder. Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de gemaakte kosten voor deelname aan onze zwangerschaps yogalessen. Wij maken voor u een nota met de AGB code vermeld, waarmee u de kosten kunt declareren bij uw verzekeraar
F I L M

Deze film is een overzicht van de lessen. Weliswaar beelden op de oude locatie, maar waarin o.a. te zien is dat deze lessen bestaan uit yogahoudingen, adem-, ontspannings- en concentratie oefeningen.
A A N M E L D E N

Per email of telefonisch 06-48343202 (Jeanet Siddhi)

Download hier een Inschrijfformulier
CD  ' S H I M A '

Een CD met bijna 60 minuten aan instrumentale ontspanningsmuziek voor babies & ouders, voor en na de bevalling.

Prijs 9,95

BESTELLEN (1.60 verzendkosten binnen Nederland)
L E S T I J  D E N
G R A T I S   B A B Y  S P U L L E N

Wat is er leuker dan gratis babyspullen ontvangen als je zwanger bent? Op de Belgische website jababy hebben ze een opsomming gemaakt van de allerleukste 20 gratis babyproducten, cadeauboxen en babyspullen die je kunt krijgen als je zwanger bent. Ook een verwijzing naar de verschillende websites waar je de gratis producten en pakketten kunt aanvragen. Veel succes!A R B E I D S O M S T A N D I G H E D E N

Iedere vrouw die zwanger is heeft recht op extra pauze op het werk. Klik op deze link voor meer informatie over dit onderwerp.
Reserveer vrijblijvend een proefles!                           Volg ons op:

we leiden je rond,  de docent geeft je
vooraf wat informatie en ervaar...

Na de les gratis kopje thee!
Yoga Studio Jnana
Industriestraat 30, 2624 BB Delft
06-53563766 / 06-48343202
Mail ons

Privť parkeerplaatsen voor de deur
en een overdekte fietsenstalling
R E C E N S I E S

Ik zou iedereen die zwanger is zeker aanraden om hier zwangerschapsyoga te volgen. De lessen van Jeanet zijn heel fijn en geven je het vertrouwen dat je het bij de bevalling allemaal aankunt. Dat vond ik zelf heel prettig. Ook de cursus voor na de bevalling vind ik een echte aanrader. Ik heb daar heel veel aan gehad. Jeanet weet heel goed uit te leggen hoe je bepaalde spieren weer kunt aanspannen. Zeker na mijn keizersnede had ik dat wel nodig. Ik had het gevoel dat mijn buikspieren helemaal weg waren. Maar door de lessen kon ik ze weer goed gebruiken. Verder is Jeanet ook een heel fijn persoon en is de sfeer in de studio erg prettig.

Gr. Angela
________________________________________________________

I truly enjoyed following pregnancy yoga here, and recommend it to every mom thinking about trying yoga during pregnancy. 

Marion.
________________________________________________________

Hoi Jeanet,

gisteravond is onze zoon geboren met een geplande thuisbevalling. Ik heb ook deze keer weer goed de yoga kunnen gebruiken. Het is een flinke jongen met 4290 gram maar helemaal op eigen kracht gedaan en veel steun aan mijn man. Hij heeft hem zelfs aangepakt en op mijn buik gelegd. Heel bijzonder. Het gaat goed met ons. En we komen graag volgende maand naar de babymassage.

Groeten van S....
_______________________________________________________

Hi Jeanet!

I wanted to let you know about the birth of our baby boy! The most helpful thing that we used well during the labour process was the result of the partner lessons. During contractions you can often forget everything you learned about breathing, so it was very helpful that my husband could remember it all and help me through the breathing.

greetings P.
________________________________________________________

Hallo Jeanet,

gisteren is na een voorspoedige thuisbevalling onze tweede dochter geboren. Wederom op de baarkruk. De weeŽn waren heftiger en vooral in de rug. Mijn partner kon goed tegendruk bieden dankzij de partnerlessen, dus dat was fijn. Na 10 minuten persen was ze er. Uitgeput maar voldaan en erg trots op mijzel
f!

Groetjes P...
________________________________________________________

Lieve Jeanet, lieve Ron,

Ik ben inmiddels bevallen van onze kleine zoon, geboren op 31-07-2017 met 3180g! Het was een mooie bevalling (wel heel pijnlijk natuurlijk) met goede steun door mijn vriend en de verloskundige. Dankzij de vele oefeningen en goede uitleg van jou had ik door rechtop blijven staan, wiegen, lopen en de gymbal gebruiken een snelle ontsluiting. Wat ik wel niet had verwacht, was dat het in positie komen van de baarmoeder zoooo lang kan duren! Ik had 6 uren lang iedere 3 minuten heftige weeŽn en geen ontsluiting, pas daarna als alles in positie en de hals verstreken was kwam ik binnen 2 uur van 1cm naar 8cm dat was dan wel heerlijk :). Het was een indrukwekkende ervaring en gelukkig ging alles heel goed! Dankjewel voor de enorm goede voorbereiding! Ook mijn vriend was heel blij dat die me goed kon steunen door die kennis die die had opgelopen in de cursus.

Groetjes van S....
________________________________________________________

Dag Jeanet,

Ik wilde even laten weten dat onze dochter afgelopen donderdag eindelijk is geboren. Tien dagen na de uitgerekende datum. Ik hoopte dat de bevalling spontaan op gang zou komen, omdat dit het beste zou zijn ivm het litteken van de keizersnede. Maar dat is niet gebeurd. Uiteindelijk woensdagavond ingeleid met een ballonkatheter en donderdagochtend konden ze dan de vliezen breken en weeenopwekkers toedienen. Daarna ging het opeens heel snel. Ik had enorme pijnlijke rugweeen. Mijn partner heeft heel goed geholpen daarbij met de tips vanuit de partnerlessen! Toen dit best lang aanhield dacht ik, ik ga toch om pijnbestrijding vragen. Als ik dit nog paar uur moet volhouden dan gaat het niet goed. Maar ik bleek al volledige ontsluiting te hebben en mocht gaan persen. Een uurtje later was ze er en konden we die avond nog naar huis. Ik vond het een hele bijzondere ervaring. Blij dat het dit keer zo goed verlopen is en we nu thuis kunnen genieten van de kleine meid. Ook heel fijn dat mijn lijf hier veel sneller van herstelt. Binnenkort wil ik graag nog de lessen voor na de bevalling en babymassage bij je komen doen. Wanneer zijn deze lessen? Hopelijk tot snel!

Groetjes, B.
________________________________________________________

Hi Jeanet,

Afgelopen dinsdag 15 augustus rond 18:00 uur ben ik bevallen van onze dochter. Ze woog bij de geboorte 3688 gram en is in blakende gezondheid. De bevalling ging heel voorspoedig en we hebben heel veel gehad aan de yoga! De weeŽn begonnen maandagnacht rond 22:00. Mijn partner heeft toen de weeŽn getimed en rond 6:00 kwam de verloskundige om de ontsluiting te checken. Die was toen 2 cm. We wisselden steeds van positie,  van weeŽn dans samen tot de bal, tot rondlopen en ondertussen de weeŽn opvangen met diep inademen en 7 keer uitblazen. Helaas was de ontsluiting nog maar 3 cm om 14:00 uur s middags, dus in overleg met de verloskundige zijn we naar het ziekenhuis gegaan om daar de vliezen te breken. Daar ben ik in bad gaan zitten en ben er ook niet meer uitgekomen. De weeŽn werden steeds heftiger en frequenter en ik had de kathouding gevonden waarbij het echt lekker ging. Mijn partner masseerde ondertussen mijn rugweeen weg en 18.00 kreeg ik in bad de eerste perswee! Ik wist echt niet wat me overkwam maar ik kon het niet tegenhouden. Gelukkig zat ik toen al op 9,5 cm en mocht ik voorzichtig mee persen. Ik kon ook niet anders! Toen uit bad gegaan, en binnen 15 minuten was ze daar, onze dochter. Wat een oerkracht zeg zo'n perswee! Ik voelde me echt superwoman en was echt heel trots dat mijn partner en ik dit samen hebben gedaan. We hadden er dankzij de yoga ook echt vertrouwen in dat ons dit ging lukken en de technieken kwamen echt van pas. Jeanet, heel erg bedankt voor al je goede coaching en je positieve benadering van de zwangerschap en bevalling! Je hebt ons heel veel zelfvertrouwen gegeven en ik vond het een heel positieve ervaring om nooit te vergeten!

Veel liefs! M
_______________________________________________________

DAG TIJDSTIP DOCENT
Maandag 20:15-21:15 Jeanet Siddhi
Woensdag 20:15-21:15 Jeanet Siddhi
Donderdag 18:00-19:00 Jeanet Siddhi
Baby